Bellver de Cerdanya serà el primer municipi de la comarca en projectar pel·lícules del Cicle Gaudí i passar així a formar part del seu circuit de sales de cinema. La presidenta de l'Acadèmia del Cinema Català, Judith Collell i el director i coguionista de cine, Ramon Térmens, inauguraran el Cicle aquest diumenge a les sis de la tarda al Teatre del Centre cívic Escoles Velles. Seguidament hi haurà la projecció de la pel·lícula "La Dona Il·legal".

Bellver formarà part d'aquest circuit gràcies a la signatura d'un conveni entre el consistori i l’Acadèmia del Cinema Català.

El Cicle Gaudí que té per objectiu crear un hàbit de consum del nostre cinema amb una certa regularitat, amb preus ajustats i especialment allà on no hi ha sales de cinema comercials, projectant novetats de cinema català i donant visibilitat al talent i l’autoria catalana.

La següent pel·lícula que es projectarà serà "Les dues nits d'ahir", el diumenge 17 d'octubre, a les 18h. L'entrada, com la primera projecció, serà gratuïta.