La Secretària General de l’Esport i Activitat Física, Anna Caula, fa una visita oficial a l’ajuntament de la Seu en el mateix dia de la inauguració institucional dels estudis INEFC Pirineus.

La política catalana ha estat vinculada altres vegades amb la capital urgellenca per la seva trajectòria professional en el món del bàsquet. Caula va ser entrenadora del primer equip de l’Uni Girona durant sis anys i actualment forma part de la directiva del club.

Durant la visita, acompanyada per Jordi Fàbrega i Francesc Viaplana, la secretària ha signat el llibre vermell del consistori. L’alcalde ha remarcat la importància de comptar amb la seva presència en un dia, segons ha dit, històric per la Seu, pel Pirineu i per Catalunya.

D’altra banda, Anna Caula, assegura que ha estat tot un honor formar part d’un dia tan important per la ciutat que inaugura els primers estudis universitaris i que, a més a més, aquests estiguin vinculats amb l’esport.

La política ha volgut destacar la importància de fer activitat física per aprendre a gaudir de l’entorn i cuidar la natura.