L'ajuntament d'Alp ha ampliat la flota de vehicles municipals adquirint un vehicle 100% elèctric. Es tracta d'aquesta furgoneta de la marca Nissan totalment equipada que ja utilitza el personal de la brigada per a desplaçar-se pel municipi. La intenció de l'equip de govern és anar substituint progressivament els vehicles de combustió per vehicles elèctrics, per tal de reduir emissions.

L'ajuntament d'Alp ha estat el primer municipi cerdà en adquirir un vehicle municipal 100% elèctric. Amb aquesta compra, el consistori reafirma l'aposta de contribuir en la cura del medi ambient i fer un nou pas endavant cap a un municipi més sostenible.

El consistori d'Alp té actualment una flota de sis vehicles de combustió, dues bicicletes elèctriques més aquest utilitari elèctric.

A banda, el municipi té diversos punts de recàrrega de vehicles elèctrics: un situat al carrer Mancomunitat, a tocar del nucli comercial d'Alp, i l'altre a la Molina.

L'import total d'adquisició del vehicle ha estat d'uns 30.000 euros, dels quals el consistori espera poder sufragar-ne una part a través de subvencions.

Parlen al vídeo: TOMÀS POUS, REGIDOR OBRES I SERVEIS AJUNTAMENT ALP