El nou centre INEFC Pirineus ha celebrat aquest dimecres l’acte d’inauguració oficial al Parc del Segre de la Seu d’Urgell amb les autoritats i la quarantena d’alumnes que ha iniciat el primer curs.

Els estudis, que s’han donat per iniciats aquest dimarts amb la benvinguda i un raid de 24 hores, comencen amb 40 alumnes, 21 nois i 18 noies.

En aquesta primera convocatòria del nou grau s’han presentat més de 500 sol·licituds per cobrir les places oferides del primer any.

L’acte d’inauguració ha comptat amb autoritats i entitats que durant molts anys han estat treballant perquè INEFC Pirineus fos una realitat.

Els parlaments han finalitzat amb la secretària general de l’Esport i Activitat Física, Anna Caula, que ha destacat la importància d’aquest grau universitari pel territori.

Durant l’esdeveniment també s’ha presentat al professorat que impartirà les diferents disciplines esportives que tindran lloc aquest primer semestre.

Parlen al vídeo: EDUARD INGLÉS, DIRECTOR GENERAL INEFC - MARC BARÓ, REPRESENTANT DIPUTACIÓ DE LLEIDA - JAUME PUY, RECTOR UNIVERSITAT DE LLEIDA - JORDI FÀBREGA, ALCALDE LA SEU D’URGELL - ANNA CAULA, SECRETÀRIA GENERAL ESPORT I ACTIVITAT FÍSICA