La Joventut Nacionalista de Catalunya i Junts per Catalunya de l’Alt Urgell han atorgat el Premi Estel 2021 a Jordi Turull. L’acte ha tingut lloc aquest diumenge, dins la programació de la Diada Nacional de Catalunya, a la Torre Solsona de Castellciutat.

L’alcalde de la Seu, Jordi Fàbrega, ha destacat que Turull ha estat una de les persones que més compromís polític i personal ha tingut amb la independència.

La presidenta del Consell Comarcal, Josefina Lladós, ha volgut remarcar els lligams de Turull amb l’Alt Urgell i ha destacat la importància de la manifestació a Barcelona per tornar a agafar empenta.

Per la seva part, Jordi Turull ha donat les gràcies pel premi i per les mostres de suport rebudes durant els darrers anys.

El Premi Estel, que arriba a la vint-i-dosena edició vol ser un reconeixement a totes aquelles persones que van fer possible el referèndum de l’1 d’octubre i aquells que han patit directament la repressió.

Parlen al vídeo: ÁLVARO CLAPÉS-SAGANYOLA, SECRETARI GENERAL JNC - JORDI FÀBREGA, ALCALDE LA SEU D’URGELL - JOSEFINA LLADÓS, CCAU - JORDI TURULL, PREMI ESTEL 2021