El primer grau universitari que té lloc a la Seu d’Urgell, INEFC Pirineus, ha començat aquest matí les classes amb una quarantena d’alumnes al Centre Cultural Les Monges. Tot i que ja s’esperava que la demanda per accedir al grau fos important, no es preveien les més de 500 sol·licituds que s’han rebut.

Els primers participants en aquests estudis d’esports de muntanya, vinguts de tot Catalunya i altres zones dels Pirineus com Vilafranca del Penedès o Navarra, tenien molt clara la seva aposta per INEFC Pirineus.

En aquest nou curs es comença a avançar en un dels objectius de l’Institut Nacional d’Educació Física de Catalunya i és que gairebé la meitat d’inscrits són noies.

Els alumnes han fet aquest primer dia una jornada d’acollida a l’aula i a la tarda ha tingut inici el raid d’aventures al Parc del Segre que durarà fins demà al migdia quan tornaran a les instal·lacions per fer la presentació oficial dels estudis.

Parlen al vídeo: EDUARD INGLÉS, DIRECTOR INEFC - JOAN LOPEZ, ESTUDIANT INEFC PIRINEUS - ZAIDA GONGORA, ESTUDIANT INEFC PIRINEUS