L’ajuntament de la Seu desestima la moció presentada pel grup de Compromís que ha demanat cedir urgentment els terrenys de l’Horta del Valira on hi ha projectada la universitat de la Seu perquè es construeixi el nou hospital.

L’equip de govern ha instat a l’oposició a apartar aquest tema del debat públic, ja que asseguren que s’està avançant en els acords i que diferents tècnics estudien quin seria el lloc ideal per a les noves instal·lacions, generar dubtes sobre la viabilitat del projecte el podria posar en perill.

En el ple s’ha demanat al grup de Compromís X la Seu que aquest projecte no es porti a la política i es deixi treballar als experts sanitaris, tal com s’havia acordat.

Per la seva part, la CUP demana que el debat no es centri en el lloc de l’hospital sinó en el model sanitari que necessita la comarca. El grup ha reclamat que aquest tema es treballi en la taula ja creada pel nou hospital.

L’equip de Govern ha remarcat que als terrenys de l’Horta del Valira s’hi situarà la universitat de la ciutat que avui tanca el concurs en el qual 12 empreses han presentat els seus dissenys.

Parlen al vídeo: JOAN BARRERA, COMPROMÍS X LA SEU - JORDI FÀBREGA, ALCALDE LA SEU D’URGELL - FRANCESC VIAPLANA, VICEALCALDE LA SEU D’URGELL - XÈNIA ANTONA, CUP