Prullans ha acollit aquest diumenge la fira de l'oli i el vi. La dotzena de parades s'han situat a la plaça Cerdanya, a tocar de l'església. El bon temps ha fet que molts aprofitessin per apropar-s'hi per conèixer o comprar oli i vi i també embotits, formatges o conserves. Des de l'ajuntament creuen que fires com aquestes ajuden els productors i també dinamitzen el poble.

Excepte una parada de formatges, la resta han ofert productes catalans, elaborats de manera artesanal. Així, doncs, la fira ha comptat amb mel d'Agramunt, oli i vi de l'Empordà, embotits de la Vall d'en Bas, o conserves de Lleida. Més enllà dels comestibles, hi ha hagut també una parada de ganivets de muntanya i una de l'editorial Salòria, amb publicacions locals.

La fira s'ha pogut visitar fins a quarts de tres de la tarda.

Parlen al vídeo: FRANCISCA SERRET, TINENT D'ALCALDE PRULLANS - ASSUMPTA FERRERS, ORGANITZADORA-EMPRESA FIRÀLIA