El tradicional castell de focs ha posat punt i final aquest diumenge a la nit a sis dies de Festa Major a Tremp. Igual que per Sant Joan, l’espectacle pirotècnic s’ha llançat des de tres punts diferents de la ciutat per tal que es pogués veure des de qualsevol domicili. D’aquesta manera, s’ha volgut evitar que la gent s’agrupés al carrer per veure’ls, tenint en compte el context de pandèmia. Justament per aquesta situació, els principals actes s’han fet en un recinte tancat a la plaça Catalunya, on calia accedir amb reserva prèvia. S’ha donat el cas, però, de gent que ha bloquejat moltes entrades per si de cas, i després no ha assistit als actes.

Des de l’Ajuntament també han celebrat el fet que, a diferència del que ha passat en altres poblacions aquest estiu, la Festa Major ha acabat sense incidents.

El consistori també ha destacat la varietat d’actes programats. Un dels que més persones ha congregat ha estat el concert que ha ofert Miki Núñez aquest dissabte al vespre, pel qual ja feia dies que no quedaven entrades.

Parlen al vídeo: MARIA PILAR CASES, ALCALDESSA DE TREMP