Puigcerdà ha acollit aquest cap de setmana la 5a edició de la prova d'alpí en línia 'La Ceretana', on s'ha disputat la final dels campionats de Catalunya i d'Espanya. Hi han participat una vuitantena d'esportistes d'entre els sis i els cinquanta anys que formen parts de clubs catalans i també d'altres punts de l'estat, com Madrid, Salamanca o Astúries. D'aquests, gairebé una trentena són del Pirineu català.

Es tracta d'un esport força nou que ha anat guanyant protagonisme en els darrers anys.

Un dels principals atractius és que es pot practicar tot l'any i a qualsevol localitat, ja que no depens de les estacions d'esquí. De fet, la majoria dels esportistes compaginen l'esquí alpí tradicional amb el de patins en línia.

El circuit s'ha instal·lat en un tram de l'Avinguda Schierbeck de la capital cerdana, vial que ha quedat tallat al trànsit mentre ha tingut lloc la competició.

Parlen al vídeo: RAÚL CAPDEVILA, ORGANITZADOR