Gairebé 8.000 alumnes comencen el curs 2021-2022 a centres escolars d’Alt Pirineu i Aran. L’activitat presencial ha tornat a les escoles i instituts amb una nova normalitat, seguint encara les mesures sanitàries de la pandèmia.

Tot i que les entrades escalonades als centres, la mascareta a partir dels sis anys i els grups bombolla segueixen presents aquest curs, els avanços que s’han fet amb la vacunació permeten que els alumnes amb la pauta completa no hagin de confinar-se si surt un cas positiu a l’aula.

La presentació d’aquest nou curs a la regió de l’Alt Pirineu i Aran s’ha fet des d’Oliana que enguany unifica les dues etapes d’educació en el primer Institut Escola del Pirineu.

A l’Alt Urgell hi ha matriculats un total de 2.292 infants a ensenyaments obligatoris, poc més de 200 a batxillerat i uns 400 a cicles formatius.

Parlen al vídeo: RICARD PÉREZ, DELEGAT GOVERN A L’ALT PIRINEU I ARAN - FELIP BENAVENT, GERENT REGIÓ SANITÀRIA ALT PIRINEU I ARAN - ROSA MARSOL, COORDINADORA TERRITORIAL EDUCACIÓ ALT PIRINEU I ARAN