El Cadí La Seu es proclama campió de la Lliga Catalana Femenina. Les urgellenques han superat a l’Spar Girona en una final molt ajustada i emocionant fins a l’últim moment que s’ha disputat al pavelló Nou Congost de Manresa.

El partit ha començat amb avantatge per les de Bernat Canut, tot i això les gironines han aprofitat una mala defensa del Cadí La Seu per imposar-se per poc temps en el marcador. Abans de la segona part, les blanc-i-blaves liderades per Irati Etxarri, Laura Peña i Laia Raventós han superat a un Girona molt irregular.

La segona part de la final ha estat més igualada amb un marcador que ha tancat el tercer quart amb només 5 punts d’avantatge per les de la Seu. Els últims minuts del partit han servit al primer equip del Sedis Bàsquet per confirmar la victòria.

Aquest és el quart títol de Catalunya que el Cadí La Seu s’emporta al Pirineu. Les de Canut hauran de seguir treballant ara per enfrontar-se a l’últim partit amistós abans de començar la Lliga.

Parlen al vídeo: LAURA PEÑA, JUGADORA CADÍ LA SEU