Tremp encara ja la recta final de la Festa Major. Després de quatre dies d’activitats festives, la capital del Pallars Jussà es prepara per gaudir dels actes del cap de setmana, entre els quals destaca el concert de Miki Núñez, aquest dissabte a la nit, pel qual ja fa dies que no queden entrades. De moment, des de l’Ajuntament estan satisfets de com s’ha desenvolupat la festa.

Els principals actes es fan a les carpes de la plaça Catalunya i per accedir-hi cal fer reserva prèvia. S’han donat casos de persones que han reservat plaça i després no s’han presentat i des de l’Ajuntament han fet una crida a evitar aquestes conductes.

Com de costum, la Festa Major acabarà amb uns focs artificials. Igual que per Sant Joan, per tal que tothom els pugui veure des de casa per evitar interaccions al carrer, la pirotècnia es llançarà des de tres punts diferents perquè sigui visible des de qualsevol punt de la ciutat.

Parlen al vídeo: LEO MELGAREJO, REGIDOR DE FESTES DE TREMP