La plaça d'en Calva de Puigcerdà canviarà ben aviat d'aspecte. L'ajuntament preveu remodelar-la aquest mes de setembre i situar-hi un espai de jocs infantils. Aquest s'ubicarà a la part central de la plaça i tindrà un paviment tou per reduir l’impacte de les caigudes. A banda, l'actuació permetrà també arranjar els espais mes malmesos i refer el sistema de reg actual.

L'equip de govern ha decidit instal·lar-hi un espai de jocs per a la canalla ja que en aquesta zona no hi ha cap parc infantil.

S'aprofitarà l'actuació per reparar les voreres de l'entorn i els trams malmesos de les escales que connecten la plaça d'en Calva amb la plaça de l'Alguer, així com el mur.

Una altra actuació que l'ajuntament porta a terme aquest mes és la renovació de dues rotondes, una situada al barri del Pont de Sant Martí i l'avinguda del Transpirinenc, on s'hi plantarà gespa i s’instal·laran llums amb tecnologia led. A més, el consistori ha previst una remodelació semblant a la rotonda de la plaça Pere Blasi, davant de l’Escola Alfons I.
Els treballs de les tres actuacions els executa principalment la brigada municipal.

Parlen al vídeo: ALBERT PIÑEIRA, ALCALDE DE PUIGCERDÀ