Compromís X la Seu demana a l’ajuntament que cedeixi immediatament els terrenys municipals de l’Horta del Valira per a la construcció del nou Hospital.

El Departament de Salut de la Generalitat tirarà endavant el projecte amb els fons europeus Next Generation, per aquest motiu es necessita la cessió d’un terreny de manera urgent.

D’altra banda, Barrera ha destacat que el terreny del costat dels Bombers a la Seu està catalogat com a zona inundable i seria una irresponsabilitat ubicar-hi el nou hospital.

El grup de l’oposició recorda que en un estudi recent es mostra com la Fundació Sant Hospital es troba a la cua dels hospitals de Catalunya i per això és urgent l’inici de les obres per a les noves instal·lacions.

Compromís proposa buscar una nova ubicació per a la universitat i residència de la Seu que l’ajuntament volia ubicar a l’Horta del Valira.

El grup municipal demana la cessió immediata del terreny que es troba davant el barri de Santa Magdalena per garantir l’arribada de la inversió dels fons europeus.

Parlen al vídeo: JOAN BARRERA, REGIDOR COMPROMÍS X LA SEU