Alp s'ha omplert d'activitats aquests mesos d'estiu. L'ajuntament ha volgut potenciar l'oferta, tant la dirigida al públic adult com al familiar. El circ al carrer tots els divendres a la tarda d'agost, els concerts de grups locals com Mai Por o la Corda Fluixa o la nova proposta, el Sona a Vermut dels diumenges de juliol i agost, han tingut molt bona acollida. Des del consistori en fan un balanç molt positiu.

A més, els concerts del cicle Alp Escolta Música, els tobogans aquàtics que es van muntar a la Molina i davant l'ajuntament, el cinema a la fresca o els dos concerts del Femap també han tingut bona acceptació.

Un cop passat l'estiu, l'equip de govern ja pensa en les propostes que oferirà l'estiu vinent.

Les activitats com el circ o alguns concerts han tingut lloc al camp de futbol, mentre altres com els vermuts musicals han tingut emplaçaments itinerants. Totes les propostes han estat a l'aire lliure i amb els assistents asseguts.

Parlen al vídeo: IGOR ROIG, REGIDOR CULTURA I FESTES AJUNTAMENT ALP