Tres ferits lleus en un accident que ha implicat tres vehicles a la C-14, al terme municipal de Bassella, al seu pas pel quilòmetre 134. El sinistre s’ha produït al voltant de la 1h de la tarda quan les autoritats han rebut l’avís.

Els turismes implicats en l’accident, que ha tingut lloc a prop de de l’Area de Descans de Bassella, han obligat a restringir el trànsit durant algunes hores fins que s’ha pogut donar pas alternatiu.

Un dels sinistrats ha quedat fora de la cuneta, l’altre ha impactat contra la barrera de seguretat i el tercer implicat ha tingut una bolcada lateral al mig de la via.

Els ocupants han pogut sortir dels vehicles sense ajuda, tot i això tres persones s’han hagut de treure amb ambulància. Fins al lloc dels fets s’hi han desplaçat dos vehicles del Servei d’Emergències Mèdiques, quatre dotacions de Bombers i Mossos d’Esquadra.

La carretera ha estat tallada durant mitja hora per la fuita de gasoil que ha tingut un dels cotxes que ha obligat a netejar la calçada.

El lloc de l’accident és un dels punts negres de la xarxa viària de Catalunya, per aquest motiu Trànsit ja ha fet la instal·lació d’un radar de tram que hauria de posar-se en funcionament aviat.