Nous mapes ecoturístics situats a la Seu d’Urgell que donen a conèixer 20 elements naturals pels carrers de la ciutat. Aquests nous plafons s’han substituÏt per informacions que havien quedat desactualitzades. La iniciativa es suma a uns fulletons que ja es van distribuir durant l’any passat.

Els mapes descobreixen la biodiversitat de la Seu amb diferents llocs on observar flora, fauna, geologia i cel nocturn. A través de codis QR es pot accedir a fitxes que amplien la informació de cada punt.
El mapa, que ha estat editat en quatre idiomes, es pot descarregar des de la pàgina web de l’ajuntament i de Turisme Seu. L’objectiu d’aquest nou material turístic i educatiu és mostrar la varietat d’ecosistemes del territori sense sortir de la trama urbana.

Els nous plafons es complementen amb l’exposició permanent sobre el patrimoni natural de l’Alt Urgell que es pot visitar a la cinquena planta de l’Espai Ermengol – Museu de la Ciutat.

Parlen al vídeo: NÚRIA TOMÀS, REGIDORA DE MEDI AMBIENT I SOSTENIBILITAT