La bona resposta que ha tingut per part dels veïns i veïnes de Tremp ha empès a l’Ajuntament a allargar la ruta sobre Maria Barbal. Aquesta es va crear de forma puntual pel dia que va rebre el Premi d’Honor de les Lletres Catalanes. Després d’aquell dia, diverses persones havien mostrat interès en poder-la fer i és per això que s’han fet quatre rutes més durant l’agost i dues més aquests dies, coincidint amb la Festa Major de Tremp.

I és que a banda, la ruta també posa en valor el patrimoni geològic del territori.

De moment, no s’han programat més rutes, però si hi ha interès l’Ajuntament no descarta organitzar-ne més.

Cairon: TREMP, dijous
Sumari: La bona resposta que ha tingut per part dels veïns i veïnes de Tremp ha empès a l’Ajuntament a allargar la ruta sobre Maria Barbal. Aquesta es va crear de forma puntual pel dia que va rebre el Premi d’Honor de les Lletres Catalanes.

Parlen al vídeo: JOANA FRANCH, HISTORIADORA I GUIA DE LA RUTA - JORDI PANISELLO, GEÒLEG I GUIA DE LA RUTA