L'Alt Pirineu i Aran segueix tenint totes les residències de gent gran lliures de coronavirus. Els 14 centres de les comarques pirinenques mantenen l'etiqueta verda, segons l'actualització de dades que ha fet aquest dimecres la Generalitat. Això inclou els tres complexos que hi ha a l'Alt Urgell: la Residència Fundació Sant Hospital, la Llar de Sant Josep i la Caser d'Oliana. També els de Cerdanya, la residència sociosanitària de Puigcerdà i la de Bellver. Les residències dels Pallars i l'Alta Ribagorça també estan lliures de covid, com l'Àngel Serafí Casanovas de Sort, la Fundació Fiella de Tremp o la Verge de Ribera de la Pobla de Segur.

La situació també és favorable a la regió de Lleida, la segona que ho aconsegueix després de l'Alt Pirineu i Aran. Les 73 residències que hi ha a les comarques lleidatanes estan ara fora de perill. Pel que fa a la Catalunya Central, hi ha 84 centres amb l'etiqueta verda, 9 amb la taronja i 2 amb la vermella. En una situació semblant està la regió sanitària de Girona, amb 102 recintes en verd, 2 en taronja i 2 en vermell.