El Cadí La Seu encaixa una nova derrota en el segon partit de pretemporada que s’ha disputat aquest dimecres al Palau d’Esports. El Memorial Jesús Cervós ha enfrontat el Cadí La Seu amb el TMB Basket.

L’equip urgellenc, amb baixes notables de peces clau, no ha pogut fer front a les contràries que s’han mostrat molt físiques i talentoses.

El partit ha començat molt igualat pels dos equips amb un intercanvi de cistelles però ràpidament les visitants s’han imposat en el marcador. Les blanc i blaves han reaccionat amb el suport de la nova incorporació, Jewel Tunstull, i Irati Etxarri. El partit ha arribat a la mitja part amb un ajustat 31 a 37.

La segona part ha començat molt ajustada però les franceses han aconseguit imposar-se i aprofitar les errades del Cadí La Seu. Les locals han baixat d’intensitat els últims minuts de partit, fet que han aprofitat les de Xavier Noguera per acabar amb un resultat de 55 a 67.

Les urgellenques, que no han aconseguit la victòria en el primer partit celebrat al Palau d’Esports, han de preparar-se per disputar la final de la Lliga Catalana Femenina aquest diumenge a Manresa.

Parlen al vídeo: BERNAT CANUT, ENTRENADOR CADÍ LA SEU