En l’última setmana del casal d’estiu a Oliana que tanca les activitats per a infants i joves programades durant les vacances, l’ajuntament fa una bona valoració de l’acollida que aquestes han tingut. Destaca la primera edició del Camp Jove en què els mateixos participants han escollit la dinàmica de l’activitat.

Les propostes d’enguany han estat organitzades per l’empresa Quàlia, una cooperativa d’economia i iniciativa social, especialitzada en el lleure educatiu. Els més petits, d’entre 3 i 5 anys, han pogut resoldre misteris al casalet. Fins als 12 anys aquest any ha tingut lloc l’Estiu Esport, unes jornades d’activitats esportives diferents.

D’altra banda, els joves d’entre 12 i 17 anys, han pogut participar en el primer Camp Jove organitzat a Oliana que ha tingut per objectiu habilitar els accessos i camins del riu i elaborar mobiliari pel nou espai jove. Aquesta proposta ha finalitzat amb la pintada d’un mural a la zona esportiva.

El consistori assegura que després de l’èxit de les noves propostes d’aquest estiu, l’any que ve hi haurà una nova edició del camp jove.

Parlen al vídeo: CARME LOSTAO, ALCALDESSA OLIANA