Els principals actes de Festa Major de Tremp estan gaudint d’una bona afluència de públic. Per poder garantir el control sanitari, la majoria es fan al recinte de la plaça Catalunya amb reserva prèvia i en molts actes ja fa dies que s’han esgotat les entrades disponibles. Aquest dimecres a la tarda ha estat el torn de les sardanes, que han anat a càrrec de la cobla Vents de Riella i que han aplegat a un bon nombre de balladors i balladors, així com de públic. Els més petits, mentrestant, han pogut gaudir d’un circuit de motos elèctriques instal·lat al pati de l’escola Valldeflors. Una activitat que ha atret a un bon nombre de famílies. Al vespre, mentrestant, l’escenari de la plaça Catalunya ha acollit el primer concert de la Festa Major, que ha anat a càrrec de la Litoral Orquestra. Ja a la nit, diversos participants han pres part en l’activitat Micro obert jove. Aquest dijous al matí i a la tarda, mentrestant, els més petits han pogut gaudir d’una activitat basada en Jocs d’experimentació i sonàrium a càrrec del Pájaro Jocs.