El carrer Major de la Seu s’ha emplenat de parades dels comerços locals en l’acció comercial ‘Botigues al carrer’ que ha organitzat la Unió de Botiguers de la Seu d’Urgell. L’esdeveniment coincideix amb la Diada de Meritxell a Andorra.

Tot i que la jornada havia de comptar amb inflables i atraccions com a activitat pels infants, a última hora s’ha hagut de cancel·lar per motius externs a l’organització.

L’acció ha tingut la participació d’una trentena d’establiments que han muntat la seva parada des del carrer Capdevila fins al Centre Cívic El Passeig. Els visitants han pogut trobar peces de roba, parament de la llar i aliments, entre altres articles amb ofertes exclusives per la jornada.

D’altra banda, la Unió de Botiguers ja prepara per al cap de setmana del 18 i 19 de setembre, una nova edició de la Fira consciencia’t. Unes jornades de salut, esoterisme i teràpies complementàries que tindran lloc a la Sala Sant Domènec.

Parlen al vídeo: NÚRIA CAPDEVILA, MEMBRE UBSU