L’Ajuntament de Llavorsí vol construir 15 habitatges de protecció oficial en aquest terreny, situat a tocar de la zona esportiva. Fa un temps va fer un primer pas adquirint el solar i ara ha demanat a la Generalitat, a través de l’Incasòl, ajuda per poder-hi construir l’edifici. De fet, l’alcalde, Josep Vidal, va aprofitar la visita que el president de la Generalitat, Pere Aragonès, va fer fa uns dies al municipi per traslladar-li la necessitat de fer aquesta obra.

La idea de l’ajuntament és destinar alguns dels pisos a compra, però també una part substancial a lloguer

Vidal assegura que la resposta rebuda per part del president Aragonès va ser positiva i, de fet, els ha emplaçat a una reunió amb el departament corresponent per intentar posar en marxa el projecte de cara a l’any que ve.

Parlen al vídeo: JOSEP VIDAL, ALCALDE DE LLAVORSÍ