La Festa de la Gent Gran a la Seu d’Urgell proposa una vintena d’activitats que tindran lloc del 27 de setembre al 3 d’octubre. El lema d’aquest any és ‘Que no hi falti ningú!’ per animar al col·lectiu a participar, ja que l’any passat per la pandèmia es van reduir les activitats i l’afluència va ser molt baixa.

Les propostes començaran amb un taller interactiu per estimular les capacitats físiques i cognitives pels residents al Sant Hospital. Durant la setmana hi haurà diferents tallers, concerts, xerrades i rutes amb aforament limitat i reserva prèvia que es pot fer a través del web de l’ajuntament o trucant al Consorci d’atenció a les persones.

El dia central serà divendres, 1 d’octubre, el Dia Mundial de la Gent Gran, que es celebrarà amb una xerrada sobre els 90 anys de sufragi femení a casa nostra. L’organització destaca l’espectacle de màgia de dissabte que està obert a tots els públics.

Els actes finalitzaran diumenge amb la salutació de l’alcalde de la Seu i la regidora de la Gent Gran a la cantada d’havaneres.

Amb motiu de la festa de la Gent Gran, fins al 10 d’octubre, l’Espai Ermengol acollirà l’exposició: “La lluita per l’oportunitat de viure”. Un recorregut de les dones des de la Segona República fins a la construcció de la democràcia.

Parlen al vídeo: MARIAN LAMOLLA, REGIDORA GENT GRAN - JORDI FÀBREGA, ALCALDE LA SEU D’URGELL