L’Assemblea Nacional Catalana a l’Alt Urgell última les preparacions per la Diada d’enguany que es celebra aquest dissabte. L’entitat organitza un autocar per assistir a la concentració convocada a Barcelona sota el lema “Lluitem i guanyem la independència”.

Durant aquestes setmanes l’entitat ha estat al mercat setmanal de la Seu d’Urgell amb samarretes i marxandatge de la Diada. Les persones interessades també s’han pogut inscriure a la manifestació de Barcelona.

L’autobús sortirà a les 11h del matí de l’Estació d’Autobusos de la Seu i farà parades a Organyà, Coll de Nargó i Oliana. La tornada serà el mateix dia al vespre i el cost del viatge és de 12 euros per persona. Tot i que ja està bastant ple encara es pot reservar plaça trucant al 973 38 30 58.

La manifestació a Barcelona començarà a la plaça Urquinaona com a lloc referent de les protestes de l’1 d’Octubre i anirà fins al Parlament.

Parlen al vídeo: ENRI VIDAL, SECRETARIA NACIONAL ANC ALT URGELL