Aquesta passada setmana han acabat les obres de remodelació integral de la carretera d’Hortoneda, al Pallars Jussà. A falta dels últims detalls, com la col·locació de la senyalització horitzontal, els vehicles ja poden tornar a circular lliurement per aquesta via. I és que durant les dues setmanes que han durat les obres, la carretera s’ha tallat des de primera hora del matí fins al vespre. Els treballs els ha finançat el departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat, en virtut d’un conveni signat fa 60 anys amb els veïns d’Hortoneda.

Aquesta era una millora molt esperada, ja que la via dona servei a força gent i es trobava en força mal estat.

L’actuació ha permès refer vuit quilòmetres i mig de via i ha tingut un cost de prop de mig milió d’euros.

Parlen al vídeo: MARTÍ CARDONA, ALCALDE DE CONCA DE DALT