Tremp ja ho té tot a punt per celebrar, del 7 al 12 de setembre, la Festa Major. Els operaris ja han muntat les dues grans carpes així com els escenaris que acolliran tots els actes de la celebració. Igual que l’any passat, s’ha centralitzat tot en aquest espai per complir amb les mesures de prevenció sanitària per la covid-19. Totes les activitats, doncs, es faran en aquest recinte, amb el públic assegut i l’obligació de registrar-se prèviament. Els que ja s’han instal·lat han estat els firaires que enguany han tornat a la plaça Capdevila, després que l’any passat s’ubiquessin a la zona de l’estació. La festa començarà aquest dimarts a les sis de la tarda amb una mostra de cultura popular trempolina i amb el pregó, a les 8 del vespre, que enguany anirà a càrrec de la metgessa de l’Hospital Vall d’Hebron i antiga membre de la Comissió de Festes de Tremp, Laura Dos Subirà.