El delegat del Govern a l’Alt Pirineu i Aran, Ricard Pérez, visita l’empresa social d’inserció laboral, Nougrapats, impulsada per Càritas d’Urgell. El Grup Grapats actualment segueix dues línies d’actuació: la inserció laboral de persones en risc d’exclusió i el Centre Especial de Treball per a persones amb discapacitat, que és on s’ha fet la visita.

Pérez ha pogut veure les instal·lacions del centre on s’hi fa el servei de bugaderia i es trien les peces que arriben dels contenidors de roba. En la visita ha trobat alguns dels treballadors de la part de lloguer de vaixella en ple funcionament, ja que aquest cap de setmana s’ha donat servei al Parc del Segre durant la Copa del Món de piragüisme.

D’altra banda, l’empresa ha destacat que el punt de recollida de paquets, que ha incrementat l’activitat durant el confinament, s’utilitza majoritàriament per andorrans.

La delegació del Govern als Pirineus, després de tractar temes d’emergències, comença ara les visites a entitats i empreses del territori.

Actualment Nougrapats consta d’una xarxa de 90 contenidors de recollida de roba, dues botigues de roba, una a la Seu i una a Balaguer, i una botiga d’objectes de segona mà a la Seu.

Parlen al vídeo: JOSEP CASANOVA, DIRECTOR VOLUNTARI CÀRITAS D’URGELL - RICARD PÉREZ, DELEGAT GOVERN ALT PIRINEU I ARAN