Prop de 400 persones han participat aquest dissabte en la primera edició de l’Ultra Pallars 360. La primera ultramarató de la comarca havia de tenir quatre categories però finalment la més llarga, la de 94 quilòmetres, no s’ha pogut disputar, ja que el Procicat no ha autoritzat a que es pogués córrer durant les hores nocturnes per qüestions sanitàries vinculades amb el covid-19.

Les que sí que s’han pogut realitzar han estat la Marató, de 49 quilòmetres, amb sortida des de la Pobla de Segur, la Geotrail, de 27 quilòmetres, que sortia des de Salàs, i l’Entrapussada, de 8 quilòmetres, amb sortida a Talarn i arribada, com la resta de modalitats, al parc del Pinell de Tremp.

En aquest sentit, un dels objectius també ha estat donar visibilitat al Geoparc Orígens i totes les curses han transcorregut per dins del seu territori.

Parlen al vídeo: FRANCESC CASTELLS, REGIDOR D’ESPORTS DE TREMP