Organyà celebra la vint-i-cinquena Fira del Llibre del Pirineu on ha destacat la presentació del llibre Les noves Homilies d’Organyà que recull els setze textos laics presentats fins ara a la fira. L’acte ha tingut la presència de la majoria d’autors.

Les Homilies d’enguany han estat redactades per l’escriptor Xavier Bosch i per Jaume Padrós, el president del Col·legi de Metges de Barcelona. Entre les novetats d’enguany hi ha hagut la incorporació del nou premi Mort, qui t’ha mort? de relat negre, convocat pel Govern d’Andorra. El guardonat ha estat Miquel Reverter amb el relat ‘Els complements delictes’.
Durant el cap de setmana s’han celebrat més de trenta presentacions de llibres i una desena d’espectacles.

La vint-i-cinquena edició de la fira ha tingut la participació d’una vintena d’editorials i llibreters, i un nou escenari per a les activitats familiars.

Parlen al vídeo: CELESTÍ VILÀ, ALCALDE ORGANYÀ - ISIDRE DOMENJÓ, PRESIDENT ASSOCIACIÓ LLIBRE DEL PIRINEU