El canoista del Cadí Canoë-Kayak, Miquel Travé, aconsegueix la victòria a la Copa del Món de piragüisme que s’ha celebrat a la Seu d’Urgell aquest cap de setmana. Tot i que no hi ha pogut assistir públic, Travé ha destacat el suport dels membres del Cadí CK.

L’equip urgellenc ha aconseguit més medalles aquest cap de setmana amb un tercer lloc de Núria Vilarrubla en C1 femení. L’australiana, Jessica Fox, per la seva part ha fet un doblet a la Seu amb victòria en K1 i C1.

“ El nivell està creixent en C1 femení i crec que totes estem empenyen els límits una mica. Ho hem vist a la baixada amb les penalitzacions que tenim. Estem prenent riscos, provem d’empenyer més la línia, i és genial quan va tot junt com ho ha fet en la meva final”.

Pel que fa a caiac masculí ha destacat el debut de l’urgellenc Pau Echaniz amb un quart lloc en la seva primera temporada en categoria sènior, però el millor temps ha estat pel txec Vit Prindis.

“Estava preparat per aquesta carrera, m’he sentit bé a l’aigua, estic content d’haver entrat a la final sense cap error gran per contacte i un inici perfecte a la segona part de la prova.

La Copa del Món acabarà amb una quarta cita, que té lloc aquest cap de setmana que ve, a l’Estadi d’Aigües Braves de Pau.

Parlen al vídeo: MIQUEL TRAVÉ, GUANYADOR C1 MASCULÍ - JESSICA FOX, GUANYADORA C1 I K1 FEMENÍ - VIT PRINDIS, GUANYADOR K1 MASCULÍ