Organyà acull aquest cap de setmana la celebració de la vint-i-cinquena Fira del Llibre del Pirineu. La principal novetat d’enguany és la incorporació del guardó de relat negre ‘Mort, qui t’ha mort?’ convocat pel Ministeri de Cultura i Esports del Govern d’Andorra, que ha rebut 28 originals en la primera edició.

L’esdeveniment ha arrancat avui amb una lectura dramatitzada pel Club de lectura Terra Escrita. Durant tot el cap de setmana hi haurà una vintena de parades d’editorials i llibreters. A l’escenari de la plaça de l’església s’hi faran les presentacions de llibres que tindran lloc tant dissabte com diumenge. Al carrer del Mig hi haurà actuacions de música i espectacles familiars.

Entre els actes, destaca la presentació del llibre Les noves Homilies d’Organyà, un recull de les 16 homilies laiques que s’han presentat fins ara a la fira. L’obra es donarà a conèixer dissabte a les 17h de la tarda a l’escenari de la plaça.

D’altra banda, a dos quarts de nou del vespre es realitzarà la lectura de les homilies d’enguany que aniran a càrrec de Xavier Bosch i Jaume Padrós. Durant l’acte l’entitat Òmnium Alt Urgell concedirà el Premi Mossèn Albert Vives de periodisme, que celebra la divuitena edició, a l’escriptor i periodista alturgellenc Isidre Domenjó.

L’últim dia de la fira seguirà amb presentacions de llibres durant el matí i es finalitzarà el cap de setmana amb un concert de Bru Ferri i Enric Bartomeu.