Una cinquantena de persones assisteixen aquests dies a les Jornades sobre Enher en ocasió del 75è aniversari de la seva fundació. Organitzades per la Universitat de Lleida, amb el suport de diverses institucions i entitats del territori, volen posar en valor la importància que va tenir l’arribada de la indústria hidroelèctrica a l’Alta Ribagorça i al Pirineu en general. En el cas d’aquesta comarca, això va suposar un abans i un després.

L’objectiu de les jornades també és aprofitar aquell aprenentatge per traçar vies de futur per a la comarca.

Les ponències dels experts en la matèria es duen a terme al Pont de Suert i s’allargaran fins dissabte. A més, es complementen amb sortides a diferents indrets relacionats amb les hidroelèctriques.

Parlen al vídeo: JORDI SUILS, ORGANITZADOR DE LES JORNADES