El sector de l’hostaleria de l’Alt Pirineu i Aran ha fet un balanç molt positiu de l’estiu, especialment del mes d’agost. A diferència de l’estiu passat, quan alguns confinaments perimetrals van fer que les reserves es ressentissin, enguany el flux de visitants ha estat constant. Així, el sector ha tancat l’agost amb ocupacions d’entre el 90 i el 95% i amb pics, a mitjans de mes, del 100%

Pel que fa al juliol, els caps de setmana han estat bons, però entre setmana han trobat a faltar el turisme estranger. El poc que ha arribat ha estat sobretot francès.

Ara, creuen que hi haurà moviment fins a mitjans de setembre i després confien que podran seguir treballant els caps de setmana sense por a noves restriccions de mobilitat com les de la tardor passada.

Parlen al vídeo: JOSEP CASTELLARNAU, PRESIDENT FEDERACIÓ HOSTALERIA LLEIDA