Comença la Copa del Món de Piragüisme al Parc Olímpic del Segre a la Seu d’Urgell. Aquest cap de setmana les instal·lacions d’aigües braves acullen les modalitats de caiac, canoa i com a novetat, Extreme Canoe Eslàlom.

En les proves classificatòries d’aquest divendres s’han imposat en femení de caiac Jessica Fox i Maialen Chourraut, en masculi de la categoria les primeres posicions han estat per David Llorente i Boris Neveu. Pel que fa a canoa d’homes han obtingut les primeres places Chanut Gargaud i Jake Cochrane, en la categoria femenina han obtingut el millor temps Jessica Fox i Lucie Prioux.
La tercera cita de la Copa del Món es celebra a la capital de l’Alt Urgell a porta tancada per complir amb les mesures sanitàries.

Des de l’ajuntament de la ciutat s’ha remarcat la importància d’aquest esdeveniment pel territori, tant per la repercussió mediàtica com per l’econòmica.

La copa del món continua dissabte amb les semifinals i finals de caiac i diumenge les semifinals i finals de canoa.

Parlen al vídeo: MERITXELL RODRIGUEZ, ORGANITZADORA TÈCNICA COPA DEL MÓN SLALOM A LA SEU - JORDI FÀBREGA, ALCALDE LA SEU D’URGELL