Torna la Fira de Sant Ermengol presencial que tindrà lloc a la Seu d’Urgell el cap de setmana del 16 i 17 d’octubre. L’ajuntament de la ciutat ha presentat aquest matí un nou format de l’esdeveniment que estarà condicionat per les mesures COVID.

En aquesta ocasió no es posaran a la venda els tiquets de degustació per les parades de formatgeries, però sí que hi haurà material amb informació sobre els vídeos de tast que hi ha penjats a la pàgina web de la fira. D’altra banda, sí que es preveu dur a terme diferents aules de tast amb cita prèvia.

El concurs de formatges, que arriba a la vint-i-setena edició, es farà enguany a porta tancada i amb test d’antígens on els experts decidiran els guanyadors de les setze categories. Segons els resultats del jurat, com a novetat d’aquesta edició, a la tarda es farà un concurs infantil.

L’esdeveniment farà un recorregut des del Passeig fins al camí Ral amb unes 100 parades: 60 d’artesania i alimentació, 10 de productes KM 0, 8 concessionaris, food trucks i 40 formatgeries.

Parlen al vídeo: JORDI FÀBREGA, ALCALDE LA SEU D’URGELL - MIREIA FONT, REGIDORA DE FIRES I MERCAT LA SEU D’URGELL