Neix a la Seu d’Urgell un nou projecte de llibreria crítica sota el nom de El Refugi. Aquesta nova proposta que va nèixer fa gairebé vuit anys s’ha fet realitat aquest any amb la constitució de la cooperativa El Refugi. Els seus dos impulsors i una trentena de socis i socies tiren endavant la iniciativa.

El nou espai que vol ser un punt per desenvolupar activitats més enllà dels llibres, es situarà al carrer Canonges de la Seu d’Urgell.

Durant el mes de setembre s’iniciarà l’acondicionament del local que compatarà amb la participació dels col·laboradors en la cooperativa per decidir els espais. La nova llibreria vol donar suport a moviments culturals i pensaments crítics que sorgeixen al Pirineu.

El Refugi que preveu obrir portes abans d’acabar l’any inciarà la setmana que ve una campanya de finançament col·lectiu a la pàgina web totsuma.cat.

Parlen al vídeo: MIQUEL ALBERO, CO-CREADOR EL REFUGI - POL MAESE, CO-CREADOR EL REFUGI