L’Escola Oficial d’Idiomes a la Seu d’Urgell prepara un nou curs amb classes presencials i semipresencials d’anglès i francès i cursos flexibilitzats. Per facilitar l’accés a l’ensenyament, aquest any s’ofereixen cursos que es poden fer parcialment des de casa.

Una vegada realitzat el tràmit de preinscripció es permet dur a terme una prova de nivell. En el cas de l’anglès es pot fer en línia i pel que fa al francès es farà els dies 7 i 8 de setembre a l’escola.

Aquest any serà el tercer que s’oferiran cursos d’actualització. Els antics alumnes del centre podran repetir un dels nivells que ja han realitzat per refrescar coneixements sense la pressió d’haver de superar una prova final.
Els alumnes d’instituts que estudiïn una segona llengua a l’escola tindran un 50% de bonificació.

Les preinscripcions que ja es tancaran demà a les dues de la tarda es poden realitzar de manera digital a través de la web eoilaseu.cat.

Parlen al vídeo: MERCÈ SOLANELLES, DIRECTORA EOI LA SEU