L’Ajuntament de Tremp ha posat en marxa aquesta setmana la nova Oficina d’Atenció al Ciutadà. El consistori ha adaptat el vestíbul d’entrada per tal de crear-hi una zona unificada d’atenció a la ciutadania. I és que abans de la pandèmia, els usuaris s’havien de moure per les tres plantes de l’edifici i buscar l’oficina concreta on havien de fer cada gestió.

D’aquesta manera, tots els tràmits i gestions que realitza l’Ajuntament es podran fer des de la planta baixa, ja sigui amb el personal que hi haurà fix o bé amb el que es desplaçarà de forma puntual a les taules itinerants.

A més, al vestíbul s’hi ha mantingut les figures dels gegants de Tremp així com la Cremablat, la bèstia de la colla de diables, i els capgrossos de la ciutat. Les obres han tingut un cost de 30.000 euros.

Parlen al vídeo: MARIA PILAR CASES, ALCALDESSA DE TREMP