La Seu d’Urgell tanca el retorn de la festa major amb un sabor agredolç pels aldarulls viscuts durant les nits. Tot i que les propostes d’aquests dies han tingut molt bona acollida per part de la ciutadania, el cap de setmana ha estat marcat pels enfrontaments entre participants a botellots i Mossos d’Esquadra.

Des de l’ajuntament s’ha recordat que les actuals normes del PROCICAT obliguen a acabar totes les activitats a dos quarts d’una de la nit i creuen que això, juntament amb l’alcohol ha estat el detonant d’aquestes accions incíviques.

Cal destacar que els actes de festa major s’han valorat molt positivament, tot i les limitacions per celebrar-se en un context de pandèmia, que ha obligat a incorporar un sistema de reserva prèvia.

Gairebé una cinquantena d’activitats per a tots els públics han tingut lloc fins aquest dimarts quan la festa major s’ha tancat amb un castell de focs organitzat pels Diables de l’Alt Urgell.

Parlen al vídeo: JORDI FÀBREGA, alcalde la Seu d’Urgell