Primera setmana d’entrenaments del Sènior Femení del Futbol Club Pirineus que començarà a competir aquest any a la Federació Catalana. La vintenta de participants en aquest projecte ja ha començat a preparar la temporada 2021-2022 que començarà a l’octubre.

Durant aquest mes de setembre l’equip disputarà cinc partits amistosos, tres d’ells tindran lloc al Camp Municipal Emili Vicentre. El Pirineus s’enfrontarà a l’Alt Berguedà, al Clubs Esportiu Berda i al Mollerussa.

Al capdavant d’aquest equip femení, impulsat per Futpro Academy, hi ha com a entrenadora Gemma Pla, que torna a la Seu després d’una gran trajectòria professional tant nacional com internacional. Pla ha estat jugadora en equips com els Monroe Mustangs als Estats Units i a l’Espanyol en la divisió nacional.

El primer amistòs serà aquest diumenge, 5 de setembre, contra el Mollerussa a dos quarts de sis de la tarda al camp municipal de la Seu d’Urgell.

Parlen al vídeo: GEMMA PLA, entrenadora Sènior Femení FC Pirineus