L’Associació Teatre Jove Bellver ha representat aquests dies la seva darrera obra a diferents pobles de Cerdanya. Es tracta de la seva primera creació pròpia, que han volgut fer per commemorar el seus cinc anys de vida, després que l’any 2016 un petit grup de joves de 13 i 14 anys decidissin tirar endavant el seu projecte teatral.

Ara ja són una vintena de membres, que provenen de diferents punts de la comarca, i arriben fins als 20 anys d’edat. D’aquesta manera volen celebrar el que han assolit durant aquest temps.

La funció s’ha pogut veure a Bellver, a Sanillés, a Prats i a Alp, on dijous passat van actuar a la pista esportiva del costat de l’ajuntament. Porta per títol ‘L’obra que no existeix’, i és un retrat de la mateixa companyia, amb una dosi de paròdia.

L’obra acaba amb la projecció d’una petit documental que repassa la trajectòria del grup en imatges.

Des d’aquest grup de teatre, juntament amb altres companyies de Cerdanya, l’Alt Berguedà i l’Alt Urgell, volen impulsar la creació d’una coordinadora del Pirineu dintre la Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya.

Parlen al vídeo: MARC PONT, DIRECTOR TEATRE JOVE BELLVER