El Govern espanyol comença les obres per reformar tres camins rurals a Bassella, dins el nucli d’Ogern. L’actuació contempla poc més de 2 quilòmetres entre els tres trams, fa uns dies que es van iniciar els treballs.

Aquestes obres es duen a terme en camins declarats d’Interès General pel Ministeri d’Agricultura, Pesca i Alimentació l’any 2015, per aquesta raó en camins municipals l’Estat assumeix tot el cost de l’actuació. El pressupost, en aquest cas, és de 266.000 euros.

La millora preveu la pavimentació amb formigó del camí que dóna accés a la zona del Campet que és el pàrquing de l’església de Sant Sadurní de la Salsa. D’altra banda, als dos camins restants, un que va a la masia de Cal Parxet i l’altre al dipòsit d’aigua de Cal Cordill, es realitzarà un tractament superficial del paviment.

Fa gairebé un mes el subdelegat del Govern espanyol a Lleida, José Crespín, va mantenir una reunió de treball amb l’alcaldessa de Bassella, Cristina Barbers, i va aprofitar per visitar els camins que s’estan millorant.

Parlen al vídeo: DAVID TORRENT, REGIDOR AJUNTAMENT BASSELLA