Coll de Nargó acollirà el centre logístic d’estella que ha de donar servei a totes les instal·lacions de biomassa a l’Alt Urgell. Tot i que en un principi hi havia previst la creació de dos espais, un al nord i l’altre al sud de la comarca, per qüestions de disponibilitat s’ha decidit fer-ne un d’únic al municipi.

El consistori ha explicat que l’espai per construir-lo, que s’ubica al costat de la carretera principal, es donarà en cessió d’ús gratuïta mentre tingui un interès comarcal.

El nou centre d’estella que forma part del projecte Forest4Local està impulsat pel Consell Comarcal de l’Alt Urgell i tirarà endavant amb el finançament de la Diputació de Lleida.

D’altra banda, l’escola del municipi i l’espai de la Dinosfera ja han transformat la caldera de pellet per una d’estella. Actualment s’estan instal·lan plaques fotovoltàiques en els dos equipaments per finalitzar el projecte de transformació energètica.

Parlen al vídeo: MARTÍ RIERA, ALCALDE COLL DE NARGÓ