Tremp celebrarà del 7 al 12 de setembre la seva Festa Major. El programa inclou una trentena d’activitats, entre les quals destaquen les actuacions de Miki Nuñez o Nativa. El pregó anirà a càrrec de la metgessa cardiòloga de l’Hospital Vall d’Hebron i antiga membre de la Comissió de Festes de Tremp, Laura Dos Subirà. El fi de la festa se celebrarà veient uns focs artificials des del balcó de casa a càrrec de la Colla de Diables Lo Peirot de Tremp. L’any passat, Tremp va ser l’única capital comarcal de l’Alt Pirineu i Aran que va mantenir la festa major tot i la situació de pandèmia i enguany s’aplicarà el mateix format per garantir la seguretat sanitària.

Aquest dilluns ja han sortit a la venda les entrades i inscripcions per a les activitats del programa de la Festa Major. El cartell d’enguany és obra de la il·lustradora trempolina La Mar. 

Parlen al vídeo: MARIA PILAR CASES, ALCALDESSA DE TREMP