El festival ‘Seu Folk’ celebra el desè aniversari amb una edició especial, dedicada Íntegrament a la cultura catalana. Tot i que fa vuit anys que es celebra al Parc del Cadí, les dues primeres edicions van portar aquesta música a diferents places i parcs de la Seu.

El Seu Folk té com a objectiu donar a conèixer cultures properes a la catalana, tot i que enguany per la situació de pandèmia s’ha optat perquè tots els participants siguin del territori, en altres edicions han participat grups d’Itàlia, del País Basc o de Portugal.

A banda de la música, en aquest acte també hi ha com a protagonista la gastronomia de la cultura convidada. Tot i això, aquest any, no s’ha pogut dur a terme aquesta part del festivalet per les mesures de la pandèmia.

La proposta que s’inclou dins els actes de la festa major de la Seu vol ser una alternativa a la resta d’estils musicals que ja contempla la programació.

Parlen al vídeo: IVAN CARO, ORGANITZADOR SEU FOLK