Areny de Noguera ha acollit aquest dissabte la 12a Jornada Cultural Coneix la Terreta. Al llarg del dia s’hi han dut a terme diverses ponències i projeccions que han servit per posar en valor el patrimoni material i immaterial d’aquest territori a cavall entre el Pallars Jussà i la Ribagorça. Tot plegat ho han organitzat el Centre d’Estudis Ribagorçans i l’Associació Cultural la Terreta, amb el suport de diverses institucions del territori.

L’objectiu de la Jornada és donar a conèixer un territori sovint poc conegut i que reclama més atenció per part de les institucions.

A les ponències s’hi ha parlat de temàtiques tan variades com ara pobles abandonats, art romànic, el futur de les centrals hidroelèctriques o les oportunitats de la transició energètica, entre altres.

Parlen al vídeo: PAU BARRULL, COORGANITZADOR DE LES JORNADES