La festa major de la Seu d’Urgell tanca els actes del cap de setmana amb una bona valoració per part del públic. Entre els destacats hi ha hagut el pregó que ha anat a càrrec del personal sanitari i el Ball Cerdà de gegants. El consistori ha ofert una quarantena d’actes des de divendres fins diumenge.

La festa major ha celebrat propostes per a tots els públics. Els actes esportius han estat uns dels protagonistes d’aquest cap de setmana amb la celebració al Palau d’Esports del Bàsquet 3x3 i diferents trobades i partits de futbol.

Aquest dilluns els actes han continuat amb una Ludoteca gegant pels infants a la plaça de les Monges. A la nit el Poliesportiu municipal acollirà el primer concert d’un grup integrat totalment per noies, Roba Estesa, que clourà les propostes de dilluns.

L’últim dia de festa major les activitats es reubiquen per previsió de pluja. El teatre d’animació de carrer tindrà lloc a la pista polivalent i el documental En clau de sol i lluna. Truqui, la seva vida es podrà veure al poliesportiu.

Parlen al vídeo: CARLOS GUÀRDIA, REGIDOR DE FESTES I TRADICIONS